Droomteam

De mensen waar je mee omgaat beïnvloeden je visie op de wereld
If you want to change the world, you have to change your perspective

Creative Souls

Het is onze passie om de volste potentie uit jou als mens en jouw bedrijf te halen. Wij worden blij van mensen verrassen, inspireren en motiveren! Wij vinden dat iedereen geluk verdiend. Door middel van het maken van indrukwekkende video's kunnen we mensen positief beïnvloeden. Wij voelen ons zeer dankbaar dat wij dit prachtige vak mogen uitvoeren! Wij zijn echte gevoels mensen en dat zie je terug in de video's die we voor je maken.

Patrick van der Scheer

Creative Director

Don’t play it (too) safe. Als je het safe speelt dan groei je niet. Dan blijf je op hetzelfde level.
Mijn werk is mijn leven en mijn grote passie. Zoo-Elements is een way of life geworden. Maar ik ben voornamelijk bezig om mezelf en mijn bedrijf Zoo-Elements constant te vernieuwen en door te ontwikkelen. Het zit niet in mij om te blijven doen wat ik al beheers, ik probeer er altijd een ‘schepje’ bovenop te doen. Ik wil de klant kunnen verrassen. De klant huurt mij immers in voor mijn expertise en als dank voor een fijne samenwerking zorg ik er persoonlijk voor dat er een product wordt afgeleverd waar iedereen trots op kan zijn.

Jory Berkhout

Illustrator / Designer

Ik maak de illustraties voor de animaties voor Zoo-Elements. Dit zijn altijd unieke illustraties. Want ieder bedrijf is uniek, en dat verdient ook authenticiteit.

Rocco

Drone-Operator ROC-LIGHT Certificaat

Onze in-house drone operator met heel veel vlieguren en ROC-Certificaat