Brandingvideo

Video is één van de meeste krachtige sales tools van het moment

Waarom gebruiken professionals video's?

Wil jij het aantal sales verhogen? Wil jij dat je doelgroep weet dat je er bent? Wil je extra omzet genereren? Wil je een ijzersterke video salespresentatie waarmee je de concurrent jaloers maakt en de klant binnenhaalt? Dat kan want met video als één van de meest krachtige sales tools sta jij aanzet, zal je in the picture staan en krijg jij de aandacht van je doelgroep!

De pro's gebruiken video's al lang en dit doen ze niet alleen voor de fun. Het video medium bewijst keer op keer hoe krachtig het is, weg met de lappen tekst want video heeft het in de meeste gevallen voor het zeggen. Of je nu een strategische online campagne voert voor meer naamsbekendheid, een statement wil maken of in een korte tijd wil uitleggen wat je kan betekenen voor jouw doelgroep. Video is voor 90% van de gevallen een must als onderdeel van je marketingstrategie. Als je nog niet de vruchten hebt geplukt van het voordeel van video dan loop je achter op dit moment.

Zet video's in tijdens een presentatie, sociale media, aanbestedingen/offerte processen, 1 op 1 gesprekken, online campagnes, nieuwsbrieven en ga zo maar door!

Wat zijn onze toegevoegde waarde? Wij maken niet alleen mooie professionele video's, want dat vinden wij niet meer dan normaal. Onze toegevoegde waarde ligt in het bedenken van creatieve strategische custom concepten die inspelen op de pijnpunten van je doelgroep. En daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de video in de markt te zetten met een campagne. Wij werken hiervoor samen met een vaste partner die hierin één van de beste is in Nederland.

Wij laten niet zien wat jij wil zien maar wel wat jouw doelgroep wilt zien. Benieuwd wat video voor je bedrijf kan betekenen? Neem nu contact op met Anne-Roos Radings, roos@zoo-elements.nl of bel 0641040701