Welkom bij Zoo-Elements

Wij zijn Zoo-Elements Video Branding, een Rotterdams productiehuis dat strategische video’s  maakt voor de zakelijke markt.
Wij leggen de lat voor onszelf steeds een stukje hoger omdat wij grenzeloze ambities hebben. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel en dat stralen onze producties dan ook uit.

Zoo-Elements werkt alleen met zeer getalenteerde mensen voor wie het werken met film een passie is. We bereiden onze producties altijd zorgvuldig voor zodat we jouw wereld op een indrukwekkende manier in beeld kunnen brengen en je zichtbaarheid effectief vergroten.
Al onze video’s hebben standaard bioscoopkwaliteit en 4K resolutie.

Projecten

Patrick van der Scheer

Het creatieve brein achter Zoo-Elements is eigenaar Patrick van der Scheer.

Op jonge leeftijd kwam Patrick al in aanraking met moderne kunst, cultuur, film en mode. Om zich te kunnen uiten praktiseerde hij naast het maken van o.a. collages verschillende extreme sporten waaronder, Roller skaten, skateboarden en breakdancen. Maar uiteindelijk werd zijn interesse getrokken naar video omdat het wat toegankelijker werd met de opkomst van HD video op (DSLR).

Hoe je met film een verhaal kan vertellen heeft hem sinds jongs af aan gegrepen dus was de stap snel gemaakt. Hij kocht een 2dehands camera van een vriend en begon korte films, videoclips en commercials te maken. zo kreeg hij de smaak te pakken. Patrick begon zijn studie op de Willem de Kooning Academie Rotterdam, waar hij zijn creativiteit en passie volledig kon richten op video. Om zijn passie levensvatbaar te maken heeft hij een groei doorgaan door zijn kijk op het medium video te verbreden en zijn creativiteit in te zetten op commerciële strategische videoprojecten en hiermee de zichtbaarheid en merkbeleving van talloze bedrijven weet te vergroten.

Patrick is altijd bezig om zichzelf en Zoo-Elements te vernieuwen en door te ontwikkelen op zowel techniek, concept als creativiteit. Het zit niet in hem om te blijven doen wat hij al beheerst. Hij wil de klant verrassen. De klant huurt Zoo-Elements immers in voor de expertise en als dank voor een fijne samenwerking zorgt hij er persoonlijk voor dat er een product wordt afgeleverd waar iedereen trots op kan zijn.

Zijn slogan luidt dan ook: Make Your Passion Part of Your Identity.

Opdrachtgevers over Zoo-Elements

Berry de Mey

Professioneel van A tot Z! Nauw betrokken in iedere fase van het proces om tot een geweldig resultaat te komen. Bovendien zijn het geweldige mensen die alles geven. Diverse complexe projecten nu samen gedaan waarin er altijd creatief wordt meegedacht

Eigenaar Berry de Mey Nutrition

Cor de Graag

Een jaar geleden ben ik voor het eerst met ZOO ELEMENTS in contact gekomen. Omdat ik een bedrijfsfilm nodig had voor mijn nieuwe website heb ik Zoo Elements onlangs benaderd en dit was een topkeuze. Deze mensen snappen echt wat maatwerk is en produceren een film die past bij het DNA van de organisatie en de mensen achter de organisatie. Niet het standaard recht toe recht aan werk. Zij brengen in hun filmproductie op unieke wijze de combinatie aan tussen het portfolio van het bedrijf en de visie van de mensen achter dit portfolio. Wil je echt serieus anders zijn in plaats van kopieren dan kom je automatisch uit bij Zoo Elements.

Company Optimizer

Finitouch interieurbouw

Een team met passie die ons niet hoefde te overtuigen dat het meerwaarde heeft.
Complimenten en grote dank voor het resultaat!

Finitouch interieurbouw

Danny Schiedam

vakwerk met humor!

Frank Janmaat

Topbedrijf! We werken al jaren samen, creatief en altijd goed.

Eigenaar The Letterfreak (Ginvi)

Hanne Maasson

Eind 2017 stonden we met Falck Prevention en TSA Safety Products aan de vooravond van onze rebranding. Falck Prevention en TSA Safety Products zouden per 8 januari 2018 verder gaan onder de nieuwe naam Inprevo.

Dank voor jullie enthousiasme, inzet, creativiteit en geweldige film. We zijn er enorm blij mee! Ik kan jullie van harte aanbevelen aan andere partijen. Jullie hebben de film gemaakt naar onze wensen en daar nog heel veel extra's aan toegevoegd. Daarnaast hebben jullie mij in deze drukke periode ontzorgt door de hele productie op jullie te nemen. BEDANKT!!

Inprevo

Johan Tjallinks

Wat een top bedrijf geen worden maar daden! Wij hebben zes vette commercials. Een foto zegt meer dan 1000 worden een film zegt meer dan 1000 foto’s . Chapeau Anne-Roos & Patrick

Voorne-Putten Verhuur & Events

Loana Arentz

Topkwaliteit voor een schappelijke tarief:
Patrick kruipt in de huid van hun opdrachtgever en voelt feilloos aan hoe de boodschap het best gepresenteerd kan worden. Keer op keer verrast Zoo-Elements met hun creativiteit en strakke verhaallijn. Zoo-elements zorgt dat jouw boodschap blijft hangen.

ROOFZZ

Marco Valk

Zij denken niet alleen mee, zij verbeteren jouw concept!

CoSolo

Mariska Booi

Leuke draaidagen gehad met Zoo Elements! Door van te voren alle draaiboeken en scripts goed door te nemen, verliep voor iedereen de draaidagen vlekkeloos. Wij zijn onwijs blij met het eindresultaat!

MB Safety

Marrianne van der Kruit

Aardige, relaxte crew, die heel goed weten waar ze mee bezig zijn: een goed product leveren.

Actrice

Recherche bureau Incognito

Zoo-Elements heeft voor ons bedrijf een inspirerende bedrijfsfilm gecreëerd.

We zijn erg tevreden over het resultaat wat vooral te danken is aan de professionaliteit van de filmmakers en de sublieme kwaliteit van opname apparatuur. Hierdoor krijg je, om in onze vaktermen te spreken, een loepzuiver resultaat. Daarnaast is er voldoende ruimte om je eigen ideeën te bespreken met Patrick. Wij kijken terug op een hele fijne samenwerking en wij adviseren anderen ook kritisch te kijken als je een bedrijfsfilm wil gaan maken. Wij kregen hier echt waar voor het geld!

Anoniem ;-)

Remco Lange

Levert zeer goed werk. Prettig om mee samen te werken en altijd bereid om net even verder te denken. Super!

Eigenaar Carnero

Richard Zuijderwijk

mooie film laten maken van ons bedrijf , ziet er heel goed uit. zo kunnen onze klanten een hele goede indruk van ons bedrijf krijgen. top gedaan, zou het zeker een ander aanraden

Eigenaar Motorport

Sandy Riemers

Deze professionals zijn goed op elkaar afgestemd. Ze stellen je op je gemak en denken met je mee. De voorbereiding van het script zit ook erg goed in elkaar waardoor het steeds meer gaat leven en je er zelf ook een beter beeld bij gaat krijgen. Hele fijne acteurs gecast. Zeker een aanrader om de samenwerking met Patrick mee aan te gaan. Toppers!

Life coach

CHARLIE LEGASPI CURILAN

Amazing team, compelling images!

Acteur

Peter van Leer

Super professioneel bedrijf dat dat kwaliteit als de norm heeft en beoogde doelen van klanten meer dan waarmaakt.
Heel benaderbare mensen die in het heden staan en in de toekomst denken.
TOP bedrijf.

Acteur