Wat wij doen?

In de dynamische marketingwereld begrijpen we dat er geen universele oplossing is. Daarom volgen wij een stapsgewijze aanpak voor het ontwikkelen van een effectieve strategie.

We analyseren eerst jullie bedrijfsdoelstellingen als basis. Vervolgens richten we ons op jullie specifieke doelgroep en analyseren we de concurrentie om kansen te identificeren. We benadrukken wat jullie uniek maakt en bedenken slimme manieren om jullie doelgroep te bereiken met een professionele contentstrategie.

Bedrijfsfilm

Met een bedrijfsvideo krijgen klanten een algehele indruk van de diensten en producten die jouw bedrijf biedt. Hiermee versterk je het vertrouwen. Dit is vooral effectief voor bedrijven met een technische en praktische focus.

Voor bedrijven in de creatieve sector is een 'branding video' vaak meer geschikt. Deze stijl legt de nadruk op de beleving van jouw bedrijf en neemt jouw doelgroep mee in de wereld waarin zij zich graag willen bevinden! šŸŽ„āœØ

Meer weten?

commercials

Korte, vermakelijke commercials bieden waardevolle informatie en houden de doelgroep geboeid.

Ze zijn zeer effectief voor het vergroten van naamsbekendheid en blijven bij de doelgroep hangen.

We maken ook productcommercials voor voedings- en technologieproducten die kijkers aanspreken en de drang om het product te kopen vergroten.

Meer weten?

Fotografie

Is je content up-to-date voor een premium klantbeleving? Gebruik je nog steeds stockfoto's of ogen je foto's niet professioneel genoeg? Hoewel een video meer zegt dan 1000 foto's, kan het soms niet vermeden worden.

Onze fotografie biedt een professionele, authentieke uitstraling die het vertrouwen in je bedrijf verhoogt. Denk aan het vernieuwen van je website en social media. We bieden product-, reclame- en bedrijfsfotografie!

Meer weten?

Testimonials

De kracht van een testimonial video is ongeƫvenaard als het gaat om het opbouwen van geloofwaardigheid en vertrouwen.

In plaats van alleen maar te lezen over de ervaringen van anderen, biedt een videogetuigenis een authentieke en emotionele verbinding.

Het gezicht, de stem en de emotie van de persoon achter de aanbeveling voegen een diepere laag van geloofwaardigheid toe aan het verhaal.

Meer weten?

Campagnes

Zoo-Elements creƫert boeiende content die de aandacht trekt en een blijvende indruk achterlaat.

Of het nu gaat om productlanceringen of merkverhalen, onze video campagnes zijn strategisch en creatief. Met onze dynamische aanpak resoneren onze Campagnes met jouw doelgroep.

Laat ons samen de kracht van merkbeleving benutten om jouw verhaal te vertellen en impact te creƫren, terwijl we jouw merk naar nieuwe hoogten tillen.

Meer weten?

Social managment

Onze uitgebreide Social Media Management-dienst omvat strategische planning, content creatie, kalenderbeheer, interactie en gedetailleerde rapportage op platforms zoals Instagram, Facebook, TikTok en LinkedIn.

We ontwikkelen content die jouw merkwaarden weerspiegelt en implementeren strategieƫn die aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen. Interactie is essentieel: we stimuleren betrokkenheid, reageren op feedback en bouwen een gemeenschap rondom jouw merk.

Meer weten?

Opdrachtgevers over Zoo-Elements

Berry de Mey

Professioneel van A tot Z! Nauw betrokken in iedere fase van het proces om tot een geweldig resultaat te komen. Bovendien zijn het geweldige mensen die alles geven. Diverse complexe projecten nu samen gedaan waarin er altijd creatief wordt meegedacht

Eigenaar Berry de Mey Nutrition

Cor de Graag

Een jaar geleden ben ik voor het eerst met ZOO ELEMENTS in contact gekomen. Omdat ik een bedrijfsfilm nodig had voor mijn nieuwe website heb ik Zoo Elements onlangs benaderd en dit was een topkeuze. Deze mensen snappen echt wat maatwerk is en produceren een film die past bij het DNA van de organisatie en de mensen achter de organisatie. Wil je echt serieus anders zijn in plaats van kopieren dan kom je automatisch uit bij Zoo Elements.

Company Optimizer

Finitouch interieurbouw

Een team met passie die ons niet hoefde te overtuigen dat het meerwaarde heeft.
Complimenten en grote dank voor het resultaat!

Finitouch interieurbouw

Danny Schiedam

vakwerk met humor!

Frank Janmaat

Topbedrijf! We werken al jaren samen, creatief en altijd goed.

Eigenaar The Letterfreak (Ginvi)

Hanne Maasson

Eind 2017 stonden we met Falck Prevention en TSA Safety Products aan de vooravond van onze rebranding. Falck Prevention en TSA Safety Products gaan verder onder de nieuwe naam Inprevo. Dank voor jullie enthousiasme, inzet, creativiteit en geweldige film. We zijn er enorm blij mee! Ik kan jullie van harte aanbevelen aan andere partijen. Jullie hebben de film gemaakt naar onze wensen en daar nog heel veel extra's aan toegevoegd. Daarnaast hebben jullie mij in deze drukke periode ontzorgt door de hele productie op jullie te nemen. BEDANKT!!

Inprevo

Johan Tjallinks

Wat een top bedrijf geen worden maar daden! Wij hebben zes vette commercials. Een foto zegt meer dan 1000 worden een film zegt meer dan 1000 fotoā€™s . Chapeau Patrick

Voorne-Putten Verhuur & Events

Loana Arentz

Topkwaliteit voor een schappelijke tarief:
Patrick kruipt in de huid van hun opdrachtgever en voelt feilloos aan hoe de boodschap het best gepresenteerd kan worden. Keer op keer verrast Zoo-Elements met hun creativiteit en strakke verhaallijn. Zoo-elements zorgt dat jouw boodschap blijft hangen.

ROOFZZ

Marco Valk

Zij denken niet alleen mee, zij verbeteren jouw concept!

CoSolo

Mariska Booi

Leuke draaidagen gehad met Zoo Elements! Door van te voren alle draaiboeken en scripts goed door te nemen, verliep voor iedereen de draaidagen vlekkeloos. Wij zijn onwijs blij met het eindresultaat!

MB Safety

Marrianne van der Kruit

Aardige, relaxte crew, die heel goed weten waar ze mee bezig zijn: een goed product leveren.

Actrice

Recherche bureau Incognito

Zoo-Elements heeft voor ons bedrijf een inspirerende bedrijfsfilm gecreƫerd.

We zijn erg tevreden over het resultaat wat vooral te danken is aan de professionaliteit. Hierdoor krijg je, om in onze vaktermen te spreken, een loepzuiver resultaat. Daarnaast is er voldoende ruimte om je eigen ideeƫn te bespreken met Patrick. Wij kijken terug op een hele fijne samenwerking. Wij kregen hier echt waar voor het geld!

Anoniem ;-)

Remco Lange

Levert zeer goed werk. Prettig om mee samen te werken en altijd bereid om net even verder te denken. Super!

Eigenaar Carnero

Richard Zuijderwijk

mooie film laten maken van ons bedrijf , ziet er heel goed uit. zo kunnen onze klanten een hele goede indruk van ons bedrijf krijgen. top gedaan, zou het zeker een ander aanraden

Eigenaar Motorport

Sandy Riemers

Deze professionals zijn goed op elkaar afgestemd. Ze stellen je op je gemak en denken met je mee. De voorbereiding van het script zit ook erg goed in elkaar waardoor het steeds meer gaat leven en je er zelf ook een beter beeld bij gaat krijgen. Hele fijne acteurs gecast. Zeker een aanrader om de samenwerking met Patrick mee aan te gaan. Toppers!

Life coach

CHARLIE LEGASPI CURILAN

Amazing team, compelling images!

Acteur

Peter van Leer

Super professioneel bedrijf dat dat kwaliteit als de norm heeft en beoogde doelen van klanten meer dan waarmaakt.
Heel benaderbare mensen die in het heden staan en in de toekomst denken.
TOP bedrijf.

Acteur